Tsukishima Kirari Fan Site
♥ Belépés ♥
♥ Keresés ♥
♥ Naptár ♥
Mentett bejegyzések
♥ Körkérdésünk ♥
Értékeld honlapomat
Összes válasz: 15
♥ Kilari videó ♥
Japán zenelejátszó
Zenelejátszó 2.
♥ Mini-chat ♥
♥ Statisztika ♥

Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0

Ez a honlap, egy 14 éves Kilari nevű lányról szól, aki nem ismeri még ezt a mesét az itt jó helyen jár.

KILARI: 14 éves múlt és a legjobban enni szeret, egy átlagos diáklány (volt).
Kilarinak a vágya az volt, hogy végre ő is szerelmes legyen...


Amikor Kilari barátnőivel, Mikuval és Sayakaval sétált,amikor Kilari neki ütközött egy fiúnak.Azután Kilari látta, hogy egy teknős fent ragadt a fán és utána ment, hogy majd segít rajta, de eközben mikor már megvolt, letört alatta az ág és leesett, de elkapta az  a furcsa szemüveges fiú... és leesett az álruha róla. Kilarinak elmondta a nevét(a neve Seiji), megköszönte hogy megmentette a tekijét, Tekit és a kezébe adott egy SHIPS koncertjegyet. Kilari elondta a barátnőinek, hogy szerelmes lett.

Ekkor elfutottl, hogy megnézze Seijit, ekkor Hiroto felbukkant az égből, és ráesett Kilarira aki ráuszította a macskát Hirora vagy az úgy nevezett gonosz fiúra. Hirotonak megmutatta a koncertjegyet és ő széttépte, ekkor Kilari úgy megharagudott hogy újra rádobta a macskát és elfutott. Nos a biztonsági őrök sem engedték be ezért sokat próbálkoztak álruhával mire Kávénak egy jó ötlete támadt, sok vizet ivott amivel átcsapta őket Kilari, hogy Kávénak kiscicái lesznek. Amikor elakart bújni véletlenül a koncert fölé keveredett és leesett.

Hiro és Seiji kivitte őt, majd Hiroto mondta Seijinek hogy simítsa el a dolgot azután Hiro magyarázott Kilarinak, hogy neki nincs köze Seiji világához, Kilari ez miatt kikapta Hiro kezéből a mikrofont és kiszaladt a színpadra. És azt mondta hogy a mai naptól fogva ő is sztár akar lenni, persze Hiro újra kivitte és az őrök is elkapták. Kilari nem adta fel így képes volt beöltözni fiúnak. Tovább is jutott.

De amikor újra neki ütközött annak a dagadéknak akkor az a digi-dagi valamit akart csinálni Kilarival,de Kávé megmentette és ez miatt az a dagadék feldobta magasra a macskát.
Kilari utána mászott és amikor már rajta volt azon az ágon ahol Kávé volt, letört az ág de Hiroto elkapta a kezét és amikor felhúzta leesett róla a paróka.
Lemásztak és bocsánatot kért Kilari és elmondta hogy sztár akart lenni és ezért képes volt beöltözni fiúnak. Mindenkit elkápráztatott és az Igazgató urat is.
 Így lett Kilariból sztár....
Copyright MyCorp © 2021